Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Aanbiedingen

20% korting op liedrecital Cora Burggraaf

Op zaterdagavond 26 mei vindt in De Doelen te Rotterdam het theatrale concert Bloot zijn en beginnen plaats met een keur aan liederen gezongen door Cora Burggraaf. Zij gaat zingend en sprekend in dialoog met teksten van Oek de Jong, voorgedragen door Lex Bohlmeijer, met Ed Spanjaard aan de vleugel. Voor de Vrienden van het Lied kosten de kaarten slechts 20 euro i.p.v. 26 euro. Bel 010 2171717 o.v.v. ‘Liedvrienden’ (ma t/m za van 14.00-18.00 uur). Of bestel tickets online o.v.v. ‘liedvriend’ in het veld Actiecode.

Dagkaart zondag 27 mei ILFZ in Zeist met 30% korting

Op zondag 27 mei, de slotdag van het Internationaal Lied Festival Zeist 2018, kunt u genieten van maar liefst vier recitals. Vrienden van het Lied kunnen profiteren van 30% korting op een dagkaart voor deze zondag. Dompel u onder in het lied en geniet van aanstormend talent en van wereldberoemde zangers. U betaalt € 64,- in plaats van € 91,- inclusief een lunch. » lees verder

Geef een concert cadeau!

Bij de contactpersonen en via de penningmeester zijn er cadeaubonnen te koop voor een concert van de Vrienden van het Lied. Deze bonnen zijn een ideaal geschenk voor verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Voor 10 euro geeft u iemand een concertkaart cadeau ter waarde van 17,50 euro. Het is ook een leuke manier om iemand kennis te laten maken met de vereniging en lid te laten worden. » lees verderBij aanbiedingen dient u uw lidmaatschapskaart te overleggen.

Lid worden? Klik hier
VvhL - KVK-nr. 40445139