Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Aanbieding dubbel-CD Cora Canne Meijer

De bekende Nederlandse zangeres Cora Canne Meijer heeft een dubbel-CD uit laten brengen met bijzondere hoogtepunten uit haar liederenrepertoire. Vrienden van het Lied kunnen deze dubbel-CD rechtstreeks bestellen voor slechts 18 euro.

Cora Canne Meijer heeft het initiatief genomen om een dubbel-CD te produceren met bijzondere hoogtepunten uit haar liederenrepertoire. Het is een eigenzinnige en gevarieerde keuze waarin de kunst van haar zingen optimaal tot zijn recht komt. Op de dubbel-CD staan de gehele Chansons de Bilitis van Debussy, inclusief de zeldzaam uitgevoerde recitatieven, Spaanse volksliederen, liederen van Wolf, Milhaud, Mahler, Chabrier, Lutosławski, en Escher. De liederen van Escher zijn speciaal aan Cora opgedragen. De volledige beschrijving van de CD vindt u hier.

Leden van de Vrienden van het Lied kunnen deze dubbel-CD rechtsreeks bestellen met een aantrekkelijke korting. De normale verkoopprijs is 21,95 euro, maar bedraagt voor vrienden 18 euro (incl. verzendkosten). Elk extra exemplaar kost 15 euro.

Direct bestellen kan door het bedrag over te maken op rekeningnummer NL38INGB 0002087261 tnv G.Bloothooft in Bilthoven, onder vermelding van het bestelde en uw adres. Dat kan evt ook nog via een email (G.Bloothooft@uu.nl) worden gemeld. U krijgt de dubbel-CD per omgaande thuisgestuurd.

Van het boekje van Cora Canne Meijer (Over zingen gesproken) zijn inmiddels 500 exemplaren verkocht. Wanneer u nog een van de laatste exemplaren wilt ontvangen, dan kan dat in combinatie met de dubbel-CD voor 10 euro per boekje.

VvhL - KVK-nr. 40445139