Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

advertentieCharlotte Margiono in Den Haag

"Hoera. Charlotte Margiono is terug!" Een opvallende krantenkop. De NRC drukte hem af boven de recensie van Margiono’s liederenrecital in 2011. Het was het hoogtepunt van de vocale serie in het Amsterdamse Muziekgebouw. Margiono maakte een 'roerende rentree' – ze had een paar jaar het podium gemeden om les te geven.

De krant schreef verder: "Wat een stem! Er zijn weinig diepe sopranen met zo‘n onberispelijke dictie en zo’n warm kernachtig middenregister." Ook de 'menselijkheid in elke noot' kreeg alle lof. Ook Trouw zag in het recital "een triomf van de liedkunst". "Dat wonderschone Margiono-timbre klonk weer in al zijn jeugdige glorie. Wat is het heerlijk om gewoon achterover te leunen en je oren te wentelen in dat geluid, en te luisteren naar de gezongen teksten die woord voor woord te verstaan zijn. Met het schijnbare gemak van vroeger schakeerde en schakelde Margiono haar stem van fluisterzacht tot groots en operatesk."

Charlotte Margiono komt nu ook naar Den Haag. Zij geeft een recital met haar vaste pianist, de "uitstekende Peter Nilsson" (Trouw), een van Nederlands beste liederenbegeleiders. Op het programma staan liederen van Grieg, Richard Strauss en Alma Mahler. In dit repertoire staat Margiono op bijna eenzame hoogte.


Selectie werken
Grieg: Du bist der junge Lenz, Die verschwiegene Nachtigall, Zur Rosenzeit
Strauss: Wiegenlied, Rote Rosen, Begegnung, Nachtgang, Freundliche Vision


Speciale aanbieding voor leden van Vrienden van het Lied
1e rang kaarten voor 25 euro i.p.v. 32 euro - o.v.v. De Liedvriend. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen of op reeds gekochte kaarten.
Charlotte Margiono sopraan, Peter Nilsson piano
zondag 6 oktober 2013
aanvang 14.30 uur
Nieuwe Kerk, Den Haag


Programma
Liederen van Strauss, Grieg en Alma Mahler


Informatie en kaarten
tel. 070 - 88 00 333


Website
» www.ldt.nlVvhL - KVK-nr. 40445139