Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties


advertentieDutch Classical Talent: Nora Fischer

Een echte perfomer. Met spontaniteit, plezier en passie geeft sopraan Nora Fischer een ode aan de stem, in welke muziekstijl dan ook!

In haar concerten heeft ze oog voor het theatrale en weet er met haar muzikale partners mee te spelen. Begeleid door Daniël Kool (piano), Mike Fentross (theorbe) en Nika Zlatarić (viola da gamba) voert ze het publiek langs klanken van de 16e tot de 21e eeuw. Het resultaat: een geheel aan schoonheid, humor, creativiteit, feest en ontroering. Traditionele Hebreeuwse liederen, evenals die van onder anderen Bártok, Ter Veldhuis en Peri, worden door een unieke lichtinstallatie in sfeer versterkt. Met lichtontwerper Floriaan Ganzevoort ontwikkelde Nora deze installatie speciaal voor haar Dutch Classical Talent-tour.

Aanbieding

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar dit vocale multi-talent? Lezers van de Liedvriend-nieuwsbrief ontvangen € 4,50 korting op tickets bij het concert in Muziekgebouw Eindhoven. Tickets à € 10,- (excl. € 3,50 pauzedrankje/reservering) zijn te verkrijgen via: MuziekgebouwEindhoven.nl. Vul bij uw reservering de volgende actiecode in: Lied Nora.

Nora Fischer
dinsdag 28 januari 2014
aanvang 20.15u
Muziekgebouw Eindhoven

Website
» www.muziekgebouw
eindhoven.nlVvhL - KVK-nr. 40445139