Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Aanbieding festival Alba Rosa Viva!

Vrouwen in Kamermuziek

Op 2 december 2018 vindt in het Concertgebouw te Amsterdam het Alba Rosa Viva! Festival plaats. Eén dag, vier prachtige concerten, samengesteld door artistiek leider en pianiste Reinild Mees.

In het Alba Rosa Viva! Festival nemen vrouwelijke componisten en musici een bijzondere plaats in. Tijdens het Avondconcert, dat als Grande Finale het slotstuk van het festival vormt, worden vele prachtige liederen ten gehore gebracht.

20.15 uur Kleine Zaal Concertgebouw Amsterdam

KARIN STROBOS EN SARAH WEGENER MET REINILD MEES, LARS WOUTERS VAN DEN OUDENWEIJER EN HET RUYSDAEL KWARTET
composities van Alma Mahler, Rosy Wertheim, Karl Weigl, Tansy Davies, Willem Jeths, Gabriel Fauré

In de Grande Finale zingt mezzosopraan Karin Strobos Rosy Wertheims lyrische, licht vervreemdende Zwei lieder. Van Wertheims leermeester Karl Weigl hoort u Vijf liederen voor sopraan en strijkkwartet, op gedichten van onder anderen zijn echtgenote Vally. Van de composer in residence Tansy Davies klinkt Song of Pure Nothingness. Sopraan Sarah Wegener, het Ruysdael Kwartet en pianiste Reinild Mees voeren La bonne chanson van Fauré uit. Strobos start de avond met een selectie uit de liederen van Alma Mahler.

Bestel hier de kaarten

Aanbieding voor VvhL-leden

Wij verloten 2 keer twee vrijkaarten voor dit concert. Wilt u kans maken op die vrijkaarten? Mail naar mail@albarosavietor.com en u weet binnen een paar dagen of u tot de gelukkigen behoort!

Meer informatie over het gehele programma van het Alba Rosa Viva! festival vindt u HIER


Reinild Mees piano

VvhL - KVK-nr. 40445139