Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

Busreis naar het Oxford Lieder Festival

Na eerdere succesvolle reizen in de afgelopen jaren biedt Hannick Reizen wederom een muziekreis aan naar het sfeervolle Oxford. In deze oude universiteitsstad vindt in oktober het Oxford Lieder Festival plaats. De reis van 21 tot 27 oktober bevat verschillende recitals.

Uit het formidabele aanbod heeft de reisorganisatie samen met de artistiek directeur van het festival, Sholto Kynoch, en Aat Klompenhouwer, voorzitter Internationaal Lied Festival Zeist en Vereniging Vrienden van het Lied, een aantrekkelijke selectie gemaakt. U kunt liedrecitals bijwonen van internationaal geliefde liedvertolkers, zoals Dorothea Röschmann en Carolyn Sampson. Ook de begeleiders aan de vleugel genieten wereldfaam. De concerten vinden plaats op bijzondere locaties, zoals de Holywell Music Room. Reisleider Wouter Schmidt zal de concerten samen met Aat Klompenhouwer inleiden.

Uiteraard is er ook aandacht voor het mooie centrum van Oxford met zijn colleges en oude bibliotheek. Er is een excursie door de Cotswolds, in oktober getooid in prachtige herfstkleuren. Op de terugreis wordt gestopt in Canterbury, waar gelegenheid is om aanwezig te zijn bij de Evensong in de beroemde kathedraal.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus boek tijdig om zeker te zijn van een plaats. Meer informatie over deze Oxford-reis is te vinden op de site van Hannick Reizen.

Carolyn Sampson (sopraan)
Joseph Middleton (piano)

24 oktober 2019
in Oxford met liederen van
o.a. Haydn, Debussy, Strauss

VvhL - KVK-nr. 40445139