Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Aanbieding 12 september: Rachmaninoff in Rotterdam

Liederen van Rachmaninoff tijdens het Gergiev Festival

In de Doelen te Rotterdam vindt van 10 tot en met 12 september het bekende Gergiev Festival plaats. Dit jaar is Rachmaninoff de centrale componist. Met alle symfonieën en soloconcerten in één weekend, liederen, piano- en koormuziek, toont dit festival de vele gezichten van deze interessante Russische componist, pianist en dirigent. Meer informatie over het liederenrecital is te vinden op de site van het Gergiev Festival.

Met korting naar Rachmaninoff-recital met Petrenko

In de Jurriaansezaal brengt de bas Mikhail Petrenko samen met de pianiste Marina Mishuk een recital met liederen van Rachmaninoff. Dit vindt plaats op zaterdag 12 september om 14.00 uur. Leden van de Vrienden van het Lied betalen slechts 20 euro i.p.v. 29 euro. Te bestellen via acties@rpho.nl onder vermelding van Actie Petrenko. Het belooft een intieme en melancholische middag te worden met één van de grootste Russische zangers van dit moment. Klik hier voor meer informatie over de korting voor dit concert, de kaartverkoop en een eventuele lunch.

Inleiding door de Vrienden van het Lied

Bovendien krijgt u gratis toegang tot de inleiding om 13.00 uur. Deze wordt verzorgd door Aat Klompenhouwer samen met een solistenduo van de Vrienden van het Lied, te weten Hans Pieter Herman (bariton) en Maurice Lammerts van Bueren (piano). Zij zullen diverse Russische liederen ten gehore brengen.

VvhL - KVK-nr. 40445139