Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Auditie Vrienden van het Lied 2015

Op zaterdag 7 november vindt de auditie plaats voor de Vrienden van het Lied. De auditie wordt afgenomen in het Utrechts Conservatorium. De deelnemers presenteren zich tussen 11.30 en 14.30 uur. Na een korte pauze wordt de juryuitslag verwacht rond 15.00 uur.

Dit jaar zijn er 9 deelnemende liedduo's. Van 11.30 - 12.45 uur komen de eerste vijf kandidaten aan de beurt. Na de lunchpauze presenteren zich van 13.30 - 14.30 uur de volgende vier. Voor luisteraars is de toegang gratis. Het programma van de auditie wordt aan de zaal uitgereikt.

De jury bestaat altijd uit gerenommeerde liedzangers en liedbegeleiders. Dit jaar zijn dat de zangers Wilke te Brummelstroete, Maarten Koningsberger en Carolyn Watkinson en de pianisten Steven Faber en Maurice Lammerts van Bueren met als juryvoorzitter Lodewijk Meeuwsen.

Aan de jaarlijkse auditie kunnen in de EU woonachtige zangers/zangeressen en hun begeleiders deelnemen. Nadere gegevens over programmaeisen, duur van het optreden en kosten voor deelname leest u in de Procedure voor de jaarlijkse auditie. De inschrijving voor deelname in november 2015 is inmiddels gesloten.

In English you can read all the information in the Procedure for the annual audition.


Utrechts Conservatorium
Gebouw Kunst & Wetenschappen: het oudste concertgebouw van Nederland
Mariaplaats 27, Utrecht

 

Organisatie auditie
Vrienden van het Lied
Eugenie Ditewig
Nicolailaan 3
3723 HR Bilthoven
eugenie_ditewig@hotmail.com

VvhL - KVK-nr. 40445139