Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Uitslag auditie 2015

Op zaterdag 7 november vond de auditie plaats voor de Vrienden van het Lied. In het Utrechts Conservatorium presenteerden 8 duo's zich aan de jury en het toegestroomde publiek. De programmering was bijzonder afwisselend en origineel. Uiteindelijk werd het duo Sara Klein Horsman en Vesna Dimcevska direct toegelaten tot de solistenlijst van de Vrienden van het Lied.

De jury bestond uit de zangeressen Wilke te Brummelstroete en Carolyn Watkinson en de pianisten Steven Faber en Maurice Lammerts van Bueren met als juryvoorzitter Lodewijk Meeuwsen. Helaas moest Maarten Koningsberger op het laatste moment verstek laten gaan als jurylid. Zij besloten één duo direct op te nemen als nieuwe solisten en een ander duo een herkansing te geven door middel van een optreden met een half recital voor de Vrienden van het Lied. Meer informatie over het nieuwe duo is te lezen op hun solistenpagina's: Sara Klein Horsman (mezzosopraan) en Vesna Dimcevska (piano).

Aan de jaarlijkse auditie kunnen in de EU woonachtige zangers/zangeressen en hun begeleiders deelnemen. Nadere gegevens over programmaeisen, duur van het optreden en kosten voor deelname leest u in de Procedure voor de jaarlijkse auditie.

In English you can read all the information in the Procedure for the annual audition.


Utrechts Conservatorium
Gebouw Kunst & Wetenschappen: het oudste concertgebouw van Nederland
Mariaplaats 27, Utrecht

 

Organisatie auditie
Vrienden van het Lied
Eugenie Ditewig
Nicolailaan 3
3723 HR Bilthoven
eugenie_ditewig@hotmail.com

VvhL - KVK-nr. 40445139