Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Uitslag auditie 2016

Op zaterdag 29 oktober vond de auditie plaats voor de Vrienden van het Lied. In het Utrechts Conservatorium presenteerden 4 duo's zich aan de jury en de aanwezige bezoekers. Het duo CLaire Lees en Lies Braakman werden toegelaten tot de solistenlijst van de Vrienden van het Lied.

De jury bestond uit de vocalisten Marion van den Akker, Lodewijk Meeuwsen en Robbert Muuse en de pianistes Phyllis Ferwerda en Reinild Mees met als juryvoorzitter Irene Maessen. Met slechts vier deelnemende duo's was het een korte sessie dit jaar, maar wel met een positief resultaat. De jury besloot unaniem om Claire Lees (sopraan) en Lies Braakman (piano) toe te laten tot de solistenlijst van de Vrienden van het Lied. Zij hebben in 2015 de VvhL-prijs bij het Internationaal Studenten Lied Duo Concours gewonnen, bestaande uit twee recitals voor de Vrienden van het Lied. Zij gaven deze in januari 2016 voor de afdelingen Alkmaar en Twente.

Aan de jaarlijkse auditie kunnen in de EU woonachtige zangers/zangeressen en hun begeleiders deelnemen. Nadere gegevens over programmaeisen, duur van het optreden en kosten voor deelname leest u in de Procedure voor de jaarlijkse auditie.

In English you can read all the information in the Procedure for the annual audition.


Utrechts Conservatorium
Gebouw Kunst & Wetenschappen: het oudste concertgebouw van Nederland
Mariaplaats 27, Utrecht

 

Organisatie auditie
Vrienden van het Lied
Eugenie Ditewig
Nicolailaan 3
3723 HR Bilthoven
eugenie_ditewig@hotmail.com

VvhL - KVK-nr. 40445139