Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Terugblik Dag van het Theatrale Lied

Op zaterdag 19 november 2016 vond in de Doelen te Rotterdam de Dag van het Theatrale Lied plaats. Met deze bijzondere editie van de Dag van het Lied vierde de vereniging haar 55-jarig bestaan. Het programma was interessant en de reacties waren lovend. De dag was tevens goed voor een gezellig weerzien van leden, solisten en musici uit het hele land.

's Ochtends verzorgde het duo Karolina Hartman (mezzosopraan) en Maurice Lammerts van Bueren (piano) een recital, 's middags de duo's Johannette Zomer (sopraan) en Fred Jacobs (luit/theorbe), en Hans Pieter Herman (bariton) en Peter Nilsson (piano). 's Avonds werd het afsluitende recital verzorgd door Irene Maessen (sopraan), Eleonore Pameijer (dwarsfluit)en Reinild Mees (piano) met Bo van der Meulen als verteller.

Studenten van Codarts verzorgden het liedprogramma bij aanvang van deze dag en voorafgaand aan het avondrecital. Diezelfde middag namen twee studentenduo's deel aan een masterclass van Hans Eijsackers, docent piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Klik op de links in de rechterkolom voor enkele verslagen.
Onderstaande foto's geven een impressie van de dag.
Fotografie: Martina Simkovicova.VvhL - KVK-nr. 40445139