Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Samenwerking met ArtEZ Conservatorium

Voor de Dag van het Lied op 18 mei 2019 is samenwerking gezocht met de zangafdeling van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.

Tijdens de inloop (10.30 -11.15 uur) wordt gezongen door bachelor studenten met vooral liederen van Schubert. Zij worden aan de vleugel begeleid door Wouter Munsterman, repetitor zangafdeling ArtEZ. Zij zullen onder andere Ständchen (Zögernd leise) uitgevoeren met vrouwenensemble en als soliste de mezzosopraan Eline Visscher.

Voor de masterclass met Hans Eijsackers (11.30 - 13.00 uur) zijn twee duo’s geselecteerd, ook bachelor studenten, te weten sopraan Renée Brunt met pianiste Djuwa Mroivili en sopraan Ekaterina Beleskina met pianist Martin Kaptein.

De studenten, die zullen zingen bij het inloopconcert zijn Sofia Asghari, Hildy Banki-Bohn, Megan Dennis, Dorien Deodatus, Esther Gutbub, Carmen de Haan, Vincent Kepser, Rosa Ligtermoet, Harmen Severiens, Caroline Strating, Amber Thevis, Elles Venhuizen en Eline Visscher.

Tijdens de studie Klassieke Zang aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle wordt intensief en vanuit een realistisch toekomstperspectief gewerkt met de studenten. Er is veel aandacht voor technische, muzikale en persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden die aansluiten op de huidige, veeleisende beroepspraktijk. Er zijn vier hoofdvakdocenten voor de zangafdeling, onder wie de sopraan en VvhL-soliste Claudia Patacca. Nieuwsgierig naar deze zangopleiding? Kijk dan naar de kennismakingsvideo.

VvhL - KVK-nr. 40445139