Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

Uitslag auditie 2019

Op zaterdag 26 oktober vond de auditie plaats voor de Vrienden van het Lied. In het Utrechts Conservatorium presenteerden zes duo's zich aan de jury en de aanwezige bezoekers. Er werd één duo toegelaten tot de solistenlijst van de Vrienden van het Lied.

De jury bestond uit de vocalisten Irene Maessen en Lodewijk Meeuwsen, de pianisten Maarten Hillenius en Micha van Weers en de musicoloog/componst Leo Samama met als voorzitter Annett Andriesen. Het publiek bestond uit ongeveer 40 geïnteresseerde liedliefhebbers, die konden genieten van een zeer veelzijdig programma. De jury besloot om één duo toe te laten tot de solistenlijst van de Vrienden van het Lied. Dit duo wordt gevormd door de sopraan Maartje Rammeloo en de pianist Mark van Nispen. Zij voerden liederen uit van Bosmans, Strauss, Fauré en Rimsky-Korsakoff.

Aan de jaarlijkse auditie kunnen in de EU woonachtige zangers/zangeressen en hun begeleiders deelnemen. De jury bestaat altijd uit gerenommeerde liedzangers en liedbegeleiders. Nadere gegevens over programmaeisen, duur van het optreden en kosten voor deelname leest u in de Procedure voor de jaarlijkse auditie.

In English you can read all the information in the Procedure for the annual audition.


Utrechts Conservatorium
Gebouw Kunst & Wetenschappen: het oudste concertgebouw van Nederland
Mariaplaats 27, Utrecht

 

Organisatie auditie
Vrienden van het Lied
Eugenie Ditewig
Nicolailaan 3
3723 HR Bilthoven
eugenie_ditewig@hotmail.com

VvhL - KVK-nr. 40445139