Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Algemene Ledenvergadering 2012

De jaarvergadering van 2012 vindt plaats op zaterdag 12 mei in Bunnik. Zowel leuk als inspirerend om liefhebbers van liedkunst uit andere regio's te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Na de vergadering is er een recital met Henriette Feith, sopraan, en David van Ooijen, luit/theorbe.

 

Zij vormen al meer dan tien jaar een duo en hebben zich de laatste tijd geworpen op vroeg 17e eeuws repertoire in het algemeen en op dat van Francesca Caccini (1587-1640) in het bijzonder. Zij was de dochter van de beroemde Giulio Caccini en net als hem verbonden als musica (componist, zangeres, lerares) aan het hof van de Medici's in Florence. Haar zangkwaliteiten werden al van jongs af aan geroemd en na een optreden voor de Franse koning Henri IV in 1605 werd zij ook internationaal een bekendheid. Haar 'Primo Libro delle Musiche' (Florence, 1618) is een prachtige verzameling van een- en tweestemmige madrigalen en canzonettas op geestelijke en wereldlijke teksten. Het is uit deze verzameling dat Henriette Feith en David van Ooijen een selectie liederen zullen uitvoeren tijdens het concert op 12 mei. Niets is wat het lijkt; het is complex, met allerlei verborgen lagen en heeft tegelijkertijd een directe, ontroerende kracht.

 

De Algemene Ledenvergadering wordt gehouden in De Witte Huisjes, Kerkpad 3 in Bunnik. De ALV is van 11.00 - 13.00 uur. Daarna is er een gezamenlijke lunch en van 14.00 - 15.00 uur is het recital in de naastgelegen kerk.

 

Voor treinreizigers is er vanaf het treinstation de haal- en brengservice.


Leden die aanwezig waren bij de vorige jaarvergadering, krijgen de vergaderstukken thuisgestuurd. U kunt ze inzien en downloaden via de website en ook aanvragen via het secretariaat. In verband met de catering horen we graag of u komt. Geef dit door aan het secretariaat via vriendenvanhetlied@gmail.com.

 


Kerkpad 3, Bunnik weergeven op een grotere kaart
Achter de Oude Dorpskerk (Bunnik) uit de 13e eeuw bevinden zich De Witte Huisjes.


Stukken
» Verslag ALV 2011
» Agenda ALV 2012
» Jaarverslag 2011
» Financieel overzicht
» Toelichting financieel


Verslag
» Verslag ALV 2012

VvhL - KVK-nr. 40445139