Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Amateurcursus 2015

Cursus Liedinterpretatie zaterdag 6 en zondag 7 juni 2015

De ‘Amateurcursus’ van de VvhL gaat door, maar helaas niet met bariton Hans Pieter Herman. Zijn taak is overgenomen door niemand minder dan Roberta Alexander, die samen met de pianist Peter Nilsson de tweedaagse cursus zal geven. Beiden zijn gerenommeerde musici, die binnen en buiten de VvhL hun sporen hebben verdiend, maar ook ervaren zangcoaches van wie bekend is dat het werken met amateurs ze aanspreekt. Hun studies en werkzaamheden in de Verenigde Staten en Engeland staan borg voor een boeiende duik in de wereld van het Amerikaanse en Engelse lied!

De inschrijving voor deelnemers is gesloten.
Toehoorders zijn van harte welkom, zowel voor de hele cursus, als voor een dag, een dagdeel, of alleen het slotconcert. Klik hier voor de dagindeling.

De deelnemende duo's hebben een programma voorbereid van vier tot zes liederen, waarvan minimaal twee op het thema "het Engelstalige lied". De docenten coachen de duo’s gezamenlijk, waardoor zanger, pianist én het ‘samen muziek maken’ ruime aandacht krijgen. De cursus wordt afgesloten met een openbaar concert door de deelnemers op zondag 7 juni van 17.30 tot 18.30 uur.

Plaats en tijd
De cursus wordt gehouden in Cantina Vocaal te Amsterdam, een gastvrije locatie voor tal van vocale activiteiten, zie www.cantinavocaal.nl. Aanvang op zaterdag om 10.30 uur, zondag een uur eerder. Einde op beide dagen rond 18.30 uur, met een optionele maaltijd nadien.

Kosten
De kosten voor toehoorders voor de hele cursus zijn € 60,- en voor een dag € 35,- inclusief koffie/thee/lunch. Voor toehoorders bij een dagdeel (voor/na theepauze) zijn de kosten € 12,50 exclusief cateringkosten, voor alleen het slotconcert € 5,-.
Jongeren t/m 27 jaar betalen de helft van alle bovengenoemde bedragen.

Nadere info en aanmelding
Klik hier voor een pdf met alle relevante informatie!
I.v.m. de catering wordt toehoorders verzocht zich vóór 24 mei aan te melden via het Aanmeldingsformulier toehoorders. Wie kiest voor een dagdeel (of alleen het slotconcert) zonder enige maaltijd kan zich tot 5 juni melden bij Annette Ovink.

Inlichtingen
‘Muzikale’ vragen kun je richten aan Ria Frowijn via ria.frowijn@gmail.com.
Overige inlichtingen bij Annette Ovink via 0541 517516 of ahodovink@a1.nl.

VvhL - KVK-nr. 40445139