Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Amateurcursus 2016

Cursus Liedinterpretatie zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016

De ‘Amateurcursus’ heeft dit jaar bariton Hans Pieter Herman en pianist Maurice Lammerts van Bueren als docenten. Beiden zijn niet alleen uitmuntende liedvertolkers, maar hebben ook ruime ervaring als docent. De inschrijving voor deelnemers en toehoorders is geopend.

Van de duo’s wordt verwacht dat zij een programma voorbereiden van vier tot zes liederen, waarvan een werk van Mendelssohn. Hiermee borduren we voort op de Mendelssohn Dag van het Lied van 8 november 2015 in Utrecht. Daarnaast wordt een lied van een Nederlandse componist op prijs gesteld. De docenten coachen de duo’s gezamenlijk, waardoor zanger, pianist én het ‘samen muziek maken’ ruime aandacht krijgen. Het minimum aantal duo’s is zes (met 2 uur lestijd per duo), het maximum acht (met 1,5 uur lestijd per duo).
Toehoorders zijn van harte welkom, ook voor een dag of dagdeel.

Plaats en tijd

De cursus wordt gehouden in Cantina Vocaal te Amsterdam, een gastvrije locatie voor tal van vocale activiteiten, zie www.cantinavocaal.nl.
Aanvang zaterdag om 10.30 uur (einde rond 18.30 uur), aanvang zondag 9.30 uur. De cursus wordt afgesloten met een slotconcert door de deelnemers van ± 17.30-18.30 uur, dat voor alle belangstellenden gratis toegankelijk is.

Globale kosten

Voor deelnemers zijn de kosten afhankelijk van het aantal duo’s: voor VvhL-leden maximaal € 175,- pp inclusief koffie/thee en lunches. Voor niet-leden zal dat max € 40,- meer zijn, voor jongeren t/m 27 jaar minder.
Toehoorders die VvhL-lid zijn betalen € 25,- per dag inclusief koffie/thee/lunch, niet-leden iets meer en jongeren minder. Dagdelen worden naar rato berekend. Wie bij aanmelding lid wordt, betaalt daarvoor maar € 25,- (t/m 27 jaar € 7,50).

Nadere info en aanmelding

Meer gedetailleerde informatie m.b.t. de opzet van de cursus, kosten en betaling, locatie en aanmelding kunt u hier als pdf downloaden.
Aanmelden als duo kan tot 15 april en uitsluitend via dit deelnameformulier.
Wie als toehoorder de hele cursus of een hele dag (inclusief lunch) wil bijwonen wordt verzocht zich uiterlijk 27 mei aan te melden via het toehoordersformulier.
Voor het bijwonen van een dagdeel zonder lunch en/of het gratis slotconcertje hoeft u zich niet tevoren aan te melden.

Inlichtingen

Voor ‘muziekinhoudelijke’ vragen bij Ria Frowijn via ria.frowijn@gmail.com.
Overige inlichtingen bij Annette Ovink via 0541 517516 of ahodovink@a1.nl

VvhL - KVK-nr. 40445139