Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Fotoreportages van Feest voor het Lied

Tijdens het afgelopen jubileumfeest heeft fotografe Elisabeth Melchior de volgende fotoreportages gemaakt. Het jubileumfeest vond 12 november 2011 plaats in de Doelen in Rotterdam ter ere van 50 jaar Vrienden van het Lied.

Souperconcert

Tijdens het avondprogramma kon worden genoten van concert en feestelijk avondmaal. Het souperconcert werd verzorgd door diverse solisten van de vereniging.  Hoofdprogramma Jurriaanse Zaal

Foto's van het hoofdprogramma in de Jurriaanse Zaal met achtereenvolgens Seil Kim, Hanneke de Wit en Robert Holl. Op de eerste foto verwelkomt voorzitter Aat Klompenhouwer de verenigingsleden en de overige concertbezoekers.Zingen zonder vleugel

Reportage van het programmaonderdeel Zingen zonder vleugel in de Van der Mandele Zaal, met achtereenvolgens To Be Sung - met sopraan Elisa Roep -, bariton Tom Sol, mezzosopraan/harpiste Rachel Ann Morgan en Het Huygens Duo - met sopraan Leonore van Sloten.

 

 

 

 

Verdere programma

In de Jurriaanse Foyer werd iedereen 's ochtends ontvangen met liederen gezongen door conservatoriumstudenten. Ook bij de middagborrel liet deze nieuwe generatie liedvertolkers van zich horen. In de foyer waren stands van diverse organisaties. José Mora-Jiménez nam voor het winnen van de compositiewedstrijd de prijs in ontvangst, waarna bariton Tom Sol en pianist Maarten Hillenius het winnende lied Meeres Stille nogmaals uitvoerden. Ook de vele deelnemers aan het open podium in de hal van de Grote Zaal trokken deze feestelijke middag veel publiek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VvhL - KVK-nr. 40445139