Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Reacties van bezoekers Feest voor het Lied

De viering van het 50-jarig bestaan van de vereniging op 12 november was een groot succes. Meer dan 500 bezoekers genoten van de recitals in de Jurriaansezaal, de lezingen, het open podium en van nog veel meer. Het souperconcert was voor de 180 aanwezigen een onvergetelijke gebeurtenis. Een greep uit de reacties op de jubileumviering leest u onderstaand.


"We hebben genoten van de prachtige zang, de interessante lezingen en de ontmoetingen met de Liedvrienden."


"We hebben een geweldige dag beleefd. Het was groots en het bestuur heeft meer dan een huzarenstukje verricht. Echt klasse!"


"Het was een fantastische dag, met heel bijzondere ervaringen. Als ik al geen donateur was, zou ik het zeker worden."


"De recitals ontroerden ons soms zeer. Het was een uitvoering voor eigen publiek en dat was aan de ontspannen sfeer te merken."


"Eén groot feest, en vooral het souperconcert vond ik buitengewoon feestelijk. Allemaal enthousiaste en blije mensen op de dag."


"Het was een aaneenschakeling van leuke, interessante en mooie momenten en optredens. Het was in ieder geval het mooiste jubileum dat ik ooit bij de Vrienden heb meegemaakt."


"Ik heb het een heel leuke dag gevonden met vele mooie momenten. Ik vond het alleen jammer dat ik een aantal programmapunten niet kon bijwonen. Er was meer dan genoeg interessants te volgen. Alles liep ook gesmeerd, het was goed georganiseerd."


"Het was volgens mij zeer geslaagd en ook van de kant van het personeel van de Doelen heb ik zeer leuke reacties gehad in de trant van wat een leuke club mensen!"


"We kijken terug op werkelijk een fenomenaal Feest voor het Lied. Een unieke gebeurtenis. Mijn complimenten door vier interessante lezingen te plannen, die duidelijk in een behoefte voorzagen."


"Wat was het geweldig zaterdag! Veel mensen, een prima sfeer, een veelzijdig programma en een hoge kwaliteit. Dankzij de goede voorbereidingen konden we echt feestvieren."


"Het plezier van het muziek maken spatte ervan af, en de sfeer kon niet beter!"


"Het aanbod van alle activiteiten was zo divers en boeiend, de organisatie van alles zo goed geregeld, de Doelen een perfecte plek."


"Wat een uniek feest, wat een prachtige muziek, wat een sfeer, wat een programma en wat een geweldig souperconcert! Het liep van het begin tot het eind geweldig. Iedereen was aan het genieten en wij ook."


VvhL - KVK-nr. 40445139