Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Gratis cd voor nieuwe leden

Wie nu lid wordt van de Vrienden van het Lied, krijgt een cd cadeau, opgenomen en aangeboden door solisten van de vereniging. U ontvangt de cd van Maarten Koningsberger als welkomstgeschenk. Op het aanmeldformulier kunt u bij opmerkingen aangeven hiervoor in aanmerking te willen komen. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de site. » zie Lidmaatschap

 

De Vrienden van het Lied is bijna 50 jaar lang een bijzondere vereniging met veel kwaliteit in huis. Om ook in de toekomst de liedkunst te kunnen blijven promoten is een grote vereniging van essentieel belang. Dus word nu lid, geniet van de vele concerten, profiteer van diverse kortingen, kies een prachtige cd uit en wees erbij, als de Vrienden van het Lied het 50-jarig bestaan viert.

 

UPDATE: De cd's van Francine van der Heijden, Maarten Koningsberger, Margo van Laack, Irene Maessen, Rachel Ann Morgan, Christa Pfeiler, Hanneke de Wit en SongCircle zijn in het kader van de actie niet meer leverbaar. Uiteraard zijn de cd's nog wel verkrijgbaar in winkels of via de musici.

Francine van der Heijden, Ursula Dütschler (fp)

 

Maarten Koningsberger, Kelvin Grout (pf)


Margo van Laack, Frenk Casteleyn (gt)


Irene Maessen, Eleonore Pameijer (fl), Rudolf Jansen (pf)

 

Rachel Ann Morgan, Marjes Benoist


Christa Pfeiler, Rudolf Jansen

 

Hanneke de Wit, Alexander Schmalcz

 

SongCircle

 

 

 

VvhL - KVK-nr. 40445139