Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Jubileumfeest: Privésessies

Een onderdeel van het jubileumprogramma zijn de Privésessies. Het concept is afgekeken van poëziefestivals en houdt in dat men 15 minuten persoonlijk contact heeft met een artiest in een aparte ruimte. Het is een van de onderdelen van het Feest voor het Lied dat 12 november plaatsvindt in de Doelen ter ere van het 50-jarig bestaan van de Vrienden van het Lied.

 

Het duo Robbert Muuse (bariton) en Micha van Weers (pianiste) zijn die middag in een solistenkamer met een goede piano. Wie wil, kan 15 minuten bij hun zijn om les te krijgen, om begeleid te worden, om ze vragen te stellen en dat kan als duo en individueel. Er is ruimte voor maximaal 10 sessies van een kwartier. Dit vindt plaats in de middag tussen 12.30 en 16.00 uur in de Badings kamer.

 

Wie deze unieke kans wil aangrijpen, kan zich aanmelden bij secretaris Dinant Krouwel via krouweldinant@cs.com. Gelieve bij de aanmelding aan te geven wat men wil doen. Aan dit programmaonderdeel zijn geen extra kosten verbonden - uiteraard moet men wel een entreekaart hebben voor het dagprogramma.Entreebewijzen
» kaartverkoop


Jubileumfeest
» Feest voor het Lied


VvhL - KVK-nr. 40445139