Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Recensie Feest voor het Lied

"Het jubileum werd afgelopen zaterdag met veel welluidende liedkunst gevierd in de Rotterdamse Doelen, tijdens een feestprogramma dat haast de proporties van een festival had." Francois van den Akker schreef voor Place de l'Opera een recensie van het dagprogramma van het Feest voor het Lied.


Volgens de verslaggever was de term festival althans op zijn plaats geweest: "Met een heus blokkenschema om alle activiteiten en optredens in kaart te brengen, leek het wel een Lowlands of een North Sea Jazz op-één-dag. (...) Ruim voor elf uur liep de hal van de Doelen al vol met leden van de jarige vereniging, coryfeeën uit de zangwereld en andere geïnteresseerden in het lied. Tenor Leon van Liere, masterstudent zang bij Codarts, zong over het geroezemoes heen en verzamelde nog aardig wat luisteraars om zich heen. In de Jurriaanse zaal was er een korte toespraak van de voorzitter, felicitaties van iedereen aan iedereen; de stemming zat er goed in."


Verderop in het verslag laat Place de l'Opera zich ook lovend uit over de musici en de sprekers. Lees het gehele verslag op de online-operawebsite.VvhL - KVK-nr. 40445139