Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Liedvriend 2012 nr 1

De cover van deze Liedvriend wordt gesierd door Evelyn Ziegler. In deze nieuwste editie van de Liedvriend lees je een interview met deze winnares van de Vrienden van het Lied-prijs tijdens het International Student LiedDuo Competition van vorig jaar. Ook met Ruth Willemse hadden we een interview. Zij is vorig jaar na auditie toegelaten tot het solistenbestand van de vereniging.


Het jubileumfeest ter ere van het 50-jarig bestaan van de Vrienden van het Lied heeft mooie foto's opgeleverd. In dit nieuwste nummer van de Liedvriend ziet u een uitgebreid fotoverslag van het feest dat in november in de Doelen plaats had. De achtergrondartikelen gaan over het Franse lied in Nederland en over Nederlandse liedzangers van het fin de siècle. Beide artikelen zijn een weergave van lezingen van het afgelopen jubileumfeest.


In de nieuwsrubriek is er onder meer aandacht voor de cursus Liedinterpretatie van dit jaar. Als vaste ingrediënten van de Liedvriend zijn er besprekingen van cd's en partituren.Abonnement
De Liedvriend is alleen voor leden van de Vrienden van het Lied. U wilt lid worden?Oudere nummers
Oudere nummers zijn op te vragen via het secretariaat.VvhL - KVK-nr. 40445139