Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Nieuw uiterlijk Liedvriend

De Liedvriend is per 2010 in een volledig nieuw jasje gestoken. Het ledenblad is daarmee een pakkende magazine geworden die kleurrijk en fris oogt. Wat de inhoud zijn dezelfde vertrouwde ingrediënten aanwezig zoals onder andere de besprekingen van cd's en partituren. Ook is er ruimte voor de nodige diepgang, zoals in het nieuwe nummer over Strauss en Dehmel. De voorname plaats die foto's hebben gekregen is een van de meest in het oog springende veranderingen. Je kunt dan ook gerust spreken van een metamorfose.

Door slim om te gaan met de beschikbare ruimte is de Liedvriend iets dunner geworden. Daarentegen is de oplage flink verhoogd, waardoor de Liedvriend ook breder verspreid kan worden en kan worden ingezet voor promotionele doeleinden bij concerten, festivals, audities et cetera - voor een klassieke-muziek-minnend publiek van jong tot oud.

 

De uitgebreide contact- en colofongegevens staan niet meer vermeld in de Liedvriend, maar zijn terug te vinden op de website - evenals het meest recente nieuws.

 

Bekijk hier het nieuwe magazine:

Open de Liedvriend


naschrift:

Medio april jl. is de Liedvriend in een geheel nieuwe uitvoering bij de leden op de mat gevallen. We hebben de afgelopen maanden veel reacties daarop ontvangen. Mooi, fris, modern en aantrekkelijk en ook Wel erg glossy en Hoe kan dat nu zon luxe Liedvriend en we moeten bezuinigen?

Dat laatste is nog steeds waar, we moeten bezuinigen en dat doen we ook, noodgedwongen hebben we voor dit en volgend jaar het aantal regioconcerten met solisten teruggebracht van 72 naar 52. En het goede nieuws is, de Liedvriend in deze nieuwe, frissere uitvoering met kleur is niet duurder dan de vroegere. Onze nieuwe eindredacteur, Theo Oppewal, is erin geslaagd de drukkosten aanzienlijk te verlagen, door zelf de vormgeving te verzorgen en door de Liedvriend in het buitenland te laten drukken. Zelfs met een hogere oplage (we hebben 750 extra exemplaren laten drukken voor promotiedoeleinden) is deze Liedvriend nog (iets) goedkoper dan de oude en dus binnen de begroting gebleven. Dat wilden we toch even melden.

Frans Eggink, penningmeester

VvhL - KVK-nr. 40445139