Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Nieuwsbrief januari 2016

digitale versie

Concerten op 23 en 24 januari door winnaars VvhL-prijs

In april 2015 is de VvhL-prijs van het Internationale Studenten Lied Duo Concours uitgereikt aan het Engels-Nederlandse duo Claire Lees (sopraan) en Lies Braakman (piano). Deze prijs bestaat uit twee concerten. Zij zullen deze liedrecitals geven op zaterdagmiddag 23 januari in De Lutte (Twente) en op zondagmiddag 24 januari in Schoorl (bij Alkmaar). Voor meer informatie zie de concertagenda.

Aanmelden voor Cursus Liedinterpretatie 4 en 5 juni 2016

Hans Pieter Herman (bariton) en Maurice Lammerts van Bueren (piano) staan borg voor een boeiende cursus Liedinterpretatie voor duo’s van gevorderde amateurzangers en hun pianisten. De cursus vindt plaats in Cantina Vocaal te Amsterdam. De inschrijving voor deelnemers en toehoorders is nu geopend. Wacht niet te lang met je aanmelding!
» lees verder

Met korting naar Carolyn Sampson in TivoliVredenburg

Op woensdag 20 januari geven sopraan Carolyn Sampson en pianist Joseph Middleton een recital met de titel A Verlaine Songbook. Op het programma staan liederen van Debussy, Fauré en Hahn. Leden van de Vereniging Vrienden van het Lied krijgen hiervoor een flinke korting en betalen slechts 25 euro i.p.v. 38 euro. Telefonisch of via de website te bestellen bij TivoliVredenburg met de code 'liedvriend16'.

Schubert centraal op nieuw liedfestival in Zeist

In mei 2016 vindt de eerste editie plaats van het Internationaal Liedfestival Zeist. Artistiek leider Robert Holl heeft een veelzijdig programma samengesteld met Franz Schubert als centrale componist. Beroemde zangers en pianisten treden op, naast en met amateurs en ‘rising stars’. Festivallocatie is de Evangelische Broederkerk in de groene omgeving van Slot Zeist: de perfecte intieme ambiance voor inspirerende inleidingen, de Schubert Mastercourse, een muzikale wandeling en de vele concerten. » lees verder

Ledenpas voor 2016

Door een samenloop van omstandigheden zijn de nieuwe ledenpassen nog niet aangemaakt. Voor de concerten in januari kunnen bezoekers, die lid zijn, de pas van vorig jaar gebruiken. Bewaar de nieuwe pas goed, want regelmatig kunnen leden korting krijgen bij concerten op andere podia. Als de contributie voldaan is, hebt u de ledenpas uiterlijk begin februari in huis.

VvhL - KVK-nr. 40445139