Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Nieuwsbrief maart 2016

digitale versie

Aanmelden voor Cursus Liedinterpretatie 4 en 5 juni 2016

Hans Pieter Herman (bariton) en Maurice Lammerts van Bueren (piano) staan borg voor een boeiende cursus Liedinterpretatie voor duo’s van gevorderde amateurzangers en hun pianisten. De cursus vindt plaats in Cantina Vocaal te Amsterdam. Inschrijven als duo kan nog tot 15 april. Toehoorders voor de hele cursus of voor een hele dag kunnen zich aanmelden tot 27 mei.
» lees verder

Honderd jaar (on)beantwoorde liefde

Bariton Jan Willem Baljet en pianist David Bollen verzorgden op zondag 24 januari 2016 voor de regio Utrecht een prachtig recital met de titel An die ferne Geliebte. Uitgevoerd werden liederen van Van Beethoven, Schumann, Brahms, Liszt en Tsjaikovsky, omlijst met fragmenten uit brieven en dagboeken van deze verliefde componisten.
» lees verder

Overdracht ledenadministratie

Ruim 8 jaar heeft Annemarie van Otterloo op vrijwillige basis de ledenadministratie gedaan. Per 1 april draagt ze deze taak over aan Wilma van der Stappen. Het bestuur is Annemarie veel dank verschuldigd voor haar jarenlange inzet en zorgvuldige werk.
De gegevens van haar opvolger zijn: Valkstraat 11, 3514 TG Utrecht, 030-2718097,
wilmavanderstappen@gmail.com

Oproep nieuwe bestuursleden

Ook bestuursleden zijn wel eens toe aan andere zaken. Frans Eggink zit sinds 2004 in het bestuur en wil het penningmeesterschap overdragen. Dinant Krouwel wil zijn secretaristaak neerleggen, maar wel bestuurslid blijven met de portefeuille Liedvriend, Nieuwsbrief en website. Er zijn dus nieuwe mensen nodig. De plezierige vergaderingen vinden meestal in of rond Utrecht plaats. Voor informatie over taakverdeling en tijdsinvestering kunt u zich wenden tot de bestuursleden of mailen naar info@vvhl.nl.

Richard Strauss-liedmasterclass

Op zondag 3 april organiseert Stichting Recital een masterclass met uitsluitend liederen van Richard Strauss. Deze wordt gegeven door de sopraan Charlotte Margiono. Zij gaat in de Kooger Vermaning in Koog a/d Zaan werken met vijf van haar zangstudenten van heel jong tot startend professioneel. Pianiste Abigail Richards zal daarbij de begeleiding verzorgen. De masterclass vindt plaats op 3 april van 14.00 tot plm. 17.30 uur. » lees verder

Algemene Ledenvergadering 2016

De jaarvergadering van 2016 vindt plaats op zaterdag 23 april in De Witte Huisjes, Kerkpad 3 in Bunnik. De ALV is van 11.00-13.00 uur. Daarna is er een gezamenlijke lunch. De vergaderagenda en de bijbehorende stukken zijn vanaf 1 april te downloaden op de site en aan te vragen via het secretariaat. In verband met de catering horen we graag of u komt. Gelieve dit uiterlijk 16 april door te geven aan het secretariaat via info@vvhl.nl. » lees verder

VvhL - KVK-nr. 40445139