Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Workshop zanginterpretatie op Orlando Festival

Amateurzangers en -zangeressen met hun begeleiders kunnen hun hart weer ophalen op het Orlando Festival komende zomer. Na drie jaar afwezigheid zal Miranda van Kralingen terugkeren op abdij Rolduc in Kerkrade voor een workshop zanginterpretatie. Zij wordt bijgestaan door pianiste Reinild Mees. Samen zullen zij in de sfeervolle rococo-bibliotheek een week lang lesgeven aan zang/piano-duo’s.

 

Het Orlando Festival nodigt zangers en zangeressen, liefst met begeleider, uit om zich in te schrijven. Uit de inschrijvingen wordt op basis van meegestuurde geluidsopnamen een selectie gemaakt. Ook inschrijven zonder begeleider is mogelijk, al wordt bij de selectie de voorkeur gegeven aan duo’s.

 

Deelnemers verblijven volpension op Rolduc, krijgen lessen, kunnen gebruik maken van de repetitie-faciliteiten en krijgen een passe-partout voor alle concerten. Ook zijn er feestelijkheden gepland rondom het afscheid van artistiek leider Stefan Metz. Meer informatie is te vinden op de website van het festival. 

 

Orlando Festival vindt plaats van zondag 24 juli tot zondag 7 augustus 2011, in Abdij Rolduc te Kerkrade. Opgeven kan via www.orlandofestival.nl. Inschrijvingen moeten voor 1 mei 2011 binnen zijn.

 

   

VvhL - KVK-nr. 40445139