Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Bijzonder afscheid voor Annemarie van Otterloo

Meer dan acht jaar lang heeft Annemarie van Otterloo de ledenadministratie gedaan. In april heeft zij deze taak kunnen overdragen. Het dagelijks bestuur heeft afscheid genomen van Annemarie met een bijzonder etentje in kleine kring.

Afscheidsdiner

Eind april was Annemarie uitgenodigd om met haar echtgenoot Dinant Krouwel naar het huis te komen van voorzitter Aat Klompenhouwer en zijn vrouw Lenie in Barendrecht. Ook penningmeester Frans en zijn partner waren aanwezig. Na een ontvangst met champagne en overheerlijke noga konden we aanschuiven aan de mooi gedekte tafel met antiek servies en bestek. Aat Klompenhouwer liet zich toen van een heel andere kant zien. Hij bleek een volleerd meesterkok te zijn en toverde een geweldig zes gangen diner op tafel. Het zag er niet alleen mooi uit, maar smaakte ook heerlijk. Met de uitstekende wijnen erbij en het plezierige gezelschap werd het een gezellig etentje.

Woord van dank

Uiteraard werd er nog een woord van dank gericht aan Annemarie. Frans Eggink haalde daarbij nog herinneringen op aan de overdracht door haar voorgangster José van Besouw. Hij was blij, dat Annemarie in 2008 de moeite had genomen om met hulp van haar ICT-zoon een nieuwe database op te zetten en in te vullen. Daar heeft de vereniging nu nog steeds veel plezier van. Ze heeft ook gezorgd voor de invoering van het incassosysteem voor de inning van de contributies en heeft twee jaar geleden de omzetting gerealiseerd naar de IBAN-nummers. De ledenadministratie is een belangrijk stuk vrijwilligerswerk, dat zorgvuldig gedaan moet worden. Frans heeft de intensieve samenwerking altijd erg op prijs gesteld en bedankt Annemarie, wetende dat zij dol is op chocola, namens het bestuur met een grote doos exclusieve bonbons.

Opvolging

Gelukkig is er een goede opvolger gevonden in de persoon van Wilma van der Stappen. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat zij het net zo serieus en punctueel zal doen als Annemarie. De adresgegevens van Wilma van der Stappen zijn: Valkstraat 11, 3514 TG Utrecht, 030-2718097, wilmavanderstappen@gmail.com.

Dinant Krouwel
secretaris

Contactgegevens

Secretariaat
Dinant Krouwel
Wim Sonneveldlaan 203
3584 ZS Utrecht
tel. (030) 2735781
e-mail: info@vvhl.nl

Ledenadministratie
Wilma van der Stappen
Valkstraat 11
3514 TG Utrecht
tel. (030) 2718097
e-mail: wilmavanderstappen@gmail.com

VvhL - KVK-nr. 40445139