Nieuwsbrief maart 2018

Algemene Ledenvergadering 2018

De jaarvergadering van 2018 vindt plaats op zaterdag 14 april in De Witte Huisjes, Kerkpad 3 in Bunnik. De ALV is van 11.00-13.00 uur. Daarna is er een gezamenlijke lunch. De vergaderagenda en de bijbehorende stukken zijn vanaf 25 maart te downloaden op de site en aan te vragen via het secretariaat. In verband met de catering horen we graag of u komt. Gelieve dit uiterlijk 7 april door te geven aan het secretariaat via info@vvhl.nl. » lees verder


Amateurcursus Liedinterpretatie 23 en 24 juni 2018

Frans Huijts (bariton) en Jan Willem Nelleke (piano) zullen op 23 en 24 juni in Amsterdam een tweedaagse cursus Liedinterpretatie geven voor duo’s van gevorderde amateurzangers en hun pianisten. Beide docenten vormen al jaren een vast liedduo en doceren aan conservatoria en aan het befaamde Franz Schubert Institut te Baden bei Wien. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden. De inschrijving sluit op 11 mei. » lees verder


Nieuwe eindredactie Liedvriend

Door drukke werkzaamheden en een jong gezin heeft Theo Oppewal moeten besluiten om zijn werk voor de Liedvriend stop te zetten. Hij was niet alleen eindredacteur, maar ook vormgever en producent. De vereniging is hem veel dank verschuldigd voor de professionalisering van het tijdschrift. Het bestuur heeft zijn taak overgedragen aan het echtpaar Koen en Dees Wilgehof-Sodaar. » lees verder


Korting bij het Internationaal Liedfestival in Zeist

Van 22 to 27 mei vindt de derde editie plaats van het Internationaal Liedfestival Zeist. Dit jaar is het thema: Schubert en zijn opvolgers Schumann en Wolf, met extra aandacht voor Eichendorffs poëzie. De leden van de Vrienden van het Lied krijgen 10% korting op de losse kaarten en de passe-partouts. U hoeft alleen op het bestelformulier aan te geven: ‘Ik ben al Vriend’, en dan wordt de Vriendenprijs automatisch in rekening gebracht. » lees verder


Concertagenda

Klik hier voor de volledige concertagenda


Volg ons op Facebook en Twitter
door de buttons aan te klikken.

secretariaat:
Teuny van Wijgerden
Johannes Vermeerstraat 12
3583 Rm Utrecht
tel. 06-83717146
info@vvhl.nl

Niet goed leesbaar? Klik hier, Afmelden? Klik hier

Vereniging Vrienden van het Lied | KVK-nr. 40445139