Nieuwsbrief juni 2018

Weer concerten in de afdeling Zeeland

In de afdeling Zeeland worden weer concerten georganiseerd dankzij de nieuwe contactpersoon Addy Nieuwenhuize-Harting. Het eerstvolgende concert op zondagmiddag 1 juli is een recital van het Huygens Duo met mezzosopraan Leonore van Sloten en luitist Arjen Verhage. Zij besteden ook aandacht aan de Zeeuwse dichter Jacob Cats, die lange tijd gewoon en gewerkt heeft in Middelburg. » lees verder


Zomerconcert in Twente

In de afdeling Twente vindt er nog een concert plaats op zondag 15 juli, midden in de zomerperiode. Deze regio is aantrekkelijk voor een vakantie in eigen land. Combineer een recital met een zomerse wandeling, museumbezoek of een zonnig terras. Met uw lidmaatschapskaart kunt u ook concerten in andere afdelingen bezoeken. Maak daar gebruik van! » lees verder


Zes concerten in september

Na de zomervakantie barst het liedseizoen weer los met 6 recitals in september. De eer voor het eerste concert is aan de afdeling Breda. In Teteringen treden op zondagmiddag 9 september mezzosopraan Ineke Vlogtman en pianist Steven Faber op voor de Vrienden van het Lied. Zij brengen hun programma Stimmen der Völker in Lieder met werken van R. Schumann, Zemlinksy, Glinka, Respighi, Graciano Tarragó en Britten. » lees verder


Auditie Vrienden van het Lied 2018

De jaarlijkse auditie van de Vrienden van het Lied vindt plaats op zaterdag 27 oktober in het Utrechts Conservatorium. De deelnemers presenteren zich tussen 10.00 en 15.00 uur. Hierna volgt de juryuitslag. Het bestuur roept lezers van dit nieuwsbericht op om potentiële kandidaten te wijzen op deze auditie. Deelnemers kunnen zich aanmelden tot 20 september. » lees verder


Concertagenda

Klik hier voor de volledige concertagenda


Volg ons op Facebook en Twitter
door de buttons aan te klikken.

secretariaat:
Teuny van Wijgerden
Johannes Vermeerstraat 12
3583 Rm Utrecht
tel. 06-83717146
info@vvhl.nl

Niet goed leesbaar? Klik hier, Afmelden? Klik hier

Vereniging Vrienden van het Lied | KVK-nr. 40445139