Nieuwsbrief december 2018

Een Poolse avond in Utrecht

Op zaterdag 17 november kwam met de gure oostenwind mee een Pools duo naar de afdeling Utrecht. Voor de stampvolle zaal van de Zeven Linden gaven bariton Artur Rozek en pianist Tomasz Pawlowski een recital met uitsluitend liederen van Poolse componisten. Het werd een afwisselend concert met voor de meeste luisteraars een geheel nieuwe kant van de liedkunst. » lees verder

Samenwerking Sociëteit Vereeniging

Zondag 6 januari 12.30 uur - Haarlem
Irene Maessen (sopraan), Igor Bogaert (bariton), Jan Willem Nelleke (piano) met Madelon de Keizer als presentator 
'Als een meeuw op de golven', een concert-lezing over Albert Verwey en zijn tijd Locatie: Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1, 2013 DA Haarlem Voor dit concert in de serie van de Sociëteit geldt een vrijwillige bijdrage van € 15,- ; aanmelden is niet nodig

Dag van het Lied 18 mei 2019

Komend jaar is er weer een Dag van het Lied en wel op zaterdag 18 mei in Zeist. De nadruk ligt op het niet-Duitstalige lied met een korte masterclass door Hans Eijsackers, recitals met Engels, Frans en Russisch repertoire door VvhL-solisten, lezingen en een avondconcert met Ian Bostridge en Julius Drake. Van half 11 's ochtends tot 10 uur 's avonds kunt u zich weer onderdompelen in de liedkunst. Noteer de datum vast in uw agenda! » lees verder

Ledenpas is 5 jaar geldig

In januari 2018 zijn nieuwe ledenpassen verstuurd, die 5 jaar geldig zijn, voor wie de contributie jaarlijks netjes betaalt. Bewaar de laatste ledenpas dus goed, ook voor de korting, die leden soms krijgen bij concerten op andere podia. Met de pas hebben leden gratis toegang tot alle regioconcerten van de Vrienden van het Lied in het hele land.


Concertagenda

Klik hier voor de volledige concertagenda


Volg ons op Facebook en Twitter
door de buttons aan te klikken.

secretariaat:
Teuny van Wijgerden
Johannes Vermeerstraat 12
3583 Rm Utrecht
tel. 06-83717146
info@vvhl.nl

Niet goed leesbaar? Klik hier, Afmelden? Klik hier

Vereniging Vrienden van het Lied | KVK-nr. 40445139