Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

Dubbel jubileum regio Eindhoven

Ten huize van Frits Heemskerk in Son vinden al jarenlang de concerten plaats van de afdeling Eindhoven. Dankzij de mooie Bechsteinvleugel, de goede akoestiek en de gastvrije ontvangst komen musici en luisteraars altijd graag naar deze locatie. Dit jaar viert Frits Heemskerk een uniek jubileum als gastheer, want vijftig jaar geleden stelden hij en zijn vrouw Hanneke Laméris voor het eerst hun huis ter beschikking voor een recital van de vereniging. Dat de familie sindsdien nooit met de huisconcerten is opgehouden, bewijst dat zij een groot hart voor de liedkunst heeft.

Van 1970 tot aan haar overlijden in 1996 was Hanneke Laméris contactpersoon. Daarna zette Frits Heemskerk deze taak voort en wordt daarin nu ondersteund door zijn dochter Annelieke Heemskerk. Het bestuur feliciteert vader en dochter van harte met dit dubbele jubileum: vijftig jaar huisconcerten op dezelfde locatie en vijftig jaar dezelfde familie als contactpersoon. De vereniging mag zich gelukkig prijzen met zoveel inzet.

Op 8 maart vond het eerste concert van dit jubileumjaar plaats. De solisten waren Martijn Sanders, bas-bariton en Femke de Graaf, pianiste. Klik hieronder op de terugblik van dit gouden jubileumconcert voor een verslag van deze bijzondere middag.

Nieuws en informatie over de regio Eindhoven

-Terugblik: Gouden jubileumconcert in Son maart 2020
-Terugblik: Kleurrijk Debussy-recital in Son juni 2013

Concertlocaties


Röntgenlaan 9, Son

 

Contactpersonen

dhr. F. Heemskerk
Röntgenlaan 9
Son
tel. (0499) 471639

mevr. A.Heemskerk
e mail annelieke.heemskerk@yahoo.com
tel. 06-16008495

 

 

 

 

<<terug

VvhL - KVK-nr. 40445139