Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Dubbel afscheid in regio Haarlem

Op zondag 13 mei vond het laatste concert plaats met Maartje Braches als contactpersoon van de regio Haarlem. Het was bovendien het laatste concert voor de Vrienden van het Lied in Huize Tichelman. Tien jaar lang hebben Maartje Braches en Truus Tichelman op een vruchtbare en plezierige manier samengewerkt, daarbij gesteund door hun beider echtgenoten.

Voor het afscheidsconcert hadden Irene Maessen (sopraan), Eleonore Pameijer (dwarsfluit) en Reinild Mees (piano) een bijzonder programma samengesteld met als titel Romances. In dit recital werden vooral liederen uitgevoerd van vrouwelijke en van Nederlandse componisten.

De mooie en grote huiskamer was tot de laatste stoel bezet. Het Dagelijks Bestuur van de Vrienden van het Lied was volledig aanwezig, evenals Annette Ovink (voorzitter Commissie Concerten) en Annemarie van Otterloo (ledenadministratie). Na een daverend applaus voor de musici nam Aat Klompenhouwer het woord om Maartje en Truus uitvoerig te bedanken. Voor de echtgenoten had hij een bos bloemen, die ze op deze Moederdag maar meteen aan de dames moesten doorgeven. De gastvrouw en de contactpersoon kregen nog een boek en een cd-box uitgereikt. Na afloop was er een gezellige nazit in de tuin met dank aan het mooie weer.

Het Dagelijks Bestuur voert gesprekken met enkele personen voor een goede voortzetting van de concerten in de afdeling Haarlem.
zondag 13 mei 2012, v.l.n.r.: Eleonore Pamijer, Reinild Mees, Irene Maessen
Programma: Romances
Huize Tichelman aan de Zomerlustlaan te Haarlem
concertlocatie aan de Zomerlustlaan 6, Haarlem
VvhL - KVK-nr. 40445139