Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Samenwerking Sociëteit Vereeniging

In Haarlem organiseert de Sociëteit Vereeniging jaarlijks een serie kleinschalige concerten. De Sociëteit is gevestigd in een monumentaal pand aan de Zijlweg 1 in Haarlem met een schitterend interieur.

De Vrienden van het Lied is een samenwerking aangegaan met de Sociëteit en dit heeft erin geresulteerd, dat in 2014 twee liedrecitals zullen plaatsvinden in deze sfeervolle ruimte.

Zondag 16 maart 2014, 15.00 uur
Daarnaast organiseert de regio Haarlem van de VVHL één van haar regioconcerten in de Sociëteit. Dit zal zijn op zondagmiddag 16 maart met Maria Fiselier (mezzosopraan) en Peter Nilsson (piano) op de voor de regio gebruikelijke aanvangstijd van 15.00 uur. Leden VVHL hebben bij het concert op 16 maart gratis toegang op vertoon van hun ledenpas. Overige bezoekers betalen 10 euro. Lees ook het verslag van hun eerste optreden voor de vereniging in Leiden.

Zondag 5 januari 2014, 12.30 uur
Op 5 januari organiseert de Sociëteit in haar eigen serie een liedrecital met onze solisten Ambrož Bajec-Lapajne (tenor) en Abigail Richards (piano), aanvang 12.30 uur. De Sociëteit hanteert bij haar eigen concerten een vrijwillige bijdrage met als advies minimaal 10 euro. Dit geldt op 5 januari 2014 ook voor leden van onze vereniging, die naar dit concert gaan.

Abigail Richards en Ambrož Bajec-Lapajne op de Hugo Wolf Dag in 2013

Sociëteit Vereeniging

VvhL - KVK-nr. 40445139