Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Twee leden-voor-ledenconcerten achtereen

Door ervaring wijs geworden heeft Gerry Volker-de Visser, contactpersoon voor Regio Rotterdam, besloten om in 2011 twee leden-voor-ledenconcerten te organiseren. Vorig jaar waren er namelijk veel aanmeldingen. De leden-voor-ledenconcerten van Regio Rotterdam vinden dit jaar plaats op 21 en 28 augustus aan de Tooroplaan 6 te Maassluis. Aanvang is beide keren vanaf half drie.


"Door de vele aanmeldingen van vorig jaar ontstond een boeiend concert. Zelfs Elly Ameling maakte als toehoorder haar opwachting! Dat was wel even slikken voor de solisten. Gelukkig was er niet veel tijd om zenuwachtig te zijn, want het concert ging al snel beginnen. Uiteindelijk had ik toch het idee dat er meer leden zich hadden willen opgeven voor deelname.


Het programma van een leden-voor-ledenconcert moet niet te lang zijn, terwijl bij twee leden-voor-ledenconcerten met een half jaar ertussen bestaat de kans dat dezelfde solisten zich opnieuw aanmelden. Dus om toch alle leden die zelf zingen de kans te bieden om voor publiek op te treden, zijn er nu twee concerten achterelkaar gepland."


Het programma van zondag 21 augustus staat vast en het belooft weer een prachtig concert te worden. Op het programma van zondag 28 augustus kan eventueel nog een solist worden geplaatst. Graag hiervoor zo spoedig mogelijk aanmelden.


"Ik verwacht veel publiek, zowel bij het eerste als bij het tweede concert. Voor het programma van 28 augustus zijn nog niet alle opgaven van liederen binnen. Wel kan ik alvast verklappen dat op dit tweede leden-voor-ledenconcert Fons Hosman (van de Wijnconcerten in Vlaardingen) prachtige liederen gaat zingen van Schubert en Tsjaikovski. Wie er vorig jaar bij was kan zich zijn fantastische optreden vast nog wel herinneren!"


Gerry Volker-de Visser
contactpersoon Regio Rotterdam


Tooroplaan 6 in Maassluis: concertlocatie voor beide concerten


Programma
» Zondag 21 augustus (pdf)


Concertlocatie
t.h.v. fam. Volker
Tooroplaan 6
3141 KP Maassluis


Aanmelden
bij Gerry Volker-de Visser
mobiel: 06-20442452
telefoon: 010-5917484
e-mail: gdevisser@kabelfoon.net


Verslag
» Verslag van beide concerten


VvhL - KVK-nr. 40445139