Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Terugblik: Een gastvrij atelier als concertlocatie

In Gouda trad op zondag 1 juni Maria Fiselier op met aan de piano Peter Nilsson. De afdeling Rotterdam was te gast in het huis van de kunstenares Ria van Santen. Wat een fijne locatie is dat!

Veel bezoekers hebben even een blik kunnen werpen in het mooie atelier van de gastvrouw. Zij konden een paar schilderijen en tekeningen van Ria, die daar hingen, bewonderen. In haar atelier boven was ook ruimte gemaakt voor luisteraars. Zij hadden een goed uitzicht op de solisten.

Maria Fiselier en Peter Nilsson brachten een aantrekkelijk programma met ernstige liederen - Waarom zijn die toch altijd zo mooi? - en cabareteske liederen. Wat een voordracht heeft Maria toch! Het was een genot om al haar gezichtsuitdrukkingen te zien tijdens de cabaret songs. Maria vertelde dat zij met Peter Nilsson een cd aan het opnemen is. Als die klaar is kunnen we thuis nog eens van deze musici genieten.

Na afloop van het concert hebben een paar concertgangers nog heel lang in de tuin kunnen nagenieten. Ria toverde een heerlijke goulash-maaltijd op tafel, dus we konden ook blijven eten. Aan het eind van de avond hebben wij Frits, de jarige echtgenoot van Ria, toegezongen. Hij kon vanwege het concert zijn verjaardag niet vieren met de familie, maar kreeg als cadeau een prachtig concert!

Gerry Volker-de Visser
Contactpersoon regio Rotterdam


Gerry Volker-de Visser


Maria Fiselier en Peter Nilsson
zondag 1 juni 2014
bij Ria van Santen
in Gouda
VvhL - KVK-nr. 40445139