Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Afscheid afdeling Zoetermeer

Op 21 november 2010 vond het laatste concert plaats van de afdeling Zoetermeer. Het echtpaar Bridié had in het voorjaar besloten om na 28 jaar de taak van contactpersoon neer te leggen en ook hun huis niet meer voor de concerten beschikbaar te stellen. Het bestuur van de Vrienden van het Lied is hen uiteraard zeer dankbaar voor de jarenlange inzet.

 

Het recital van Robbert Muuse en Micha van Weers vormde een slot van gedroomde kwaliteit en sfeer. Met hartelijke woorden, een fraaie oorkonde, bloemen, wijn en concertkaarten heeft voorzitter Aat Klompenhouwer de beide contactpersonen bedankt voor hun jarenlange inzet.

 

De afdeling Zoetermeer is in 1976 ogericht door Meta Bourgonjen. Studenten van haar aan het Brabants Conservatorium gaven in 1982 het eerste concert bij de Bridié´s. Daarna volgden talloze concerten met gerenommeeerde zangers en grote pianisten, maar ook met veel jonge musici, die inmiddels een grote naam hebben gevestigd. Vanaf 2011 is deze regio opgegaan in de afdeling Den Haag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactpersoon

Zie afdeling Den Haag

 

 

 

<<terug

VvhL - KVK-nr. 40445139