Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Sitemateriaal

Oproep nieuwe bestuursleden

Ook bestuursleden zijn wel eens toe aan andere zaken. Frans Eggink zit sinds 2004 in het bestuur en wil het penningmeesterschap overdragen. Dinant Krouwel wil zijn secretaristaak neerleggen, maar wel bestuurslid blijven met de portefeuille Liedvriend, Nieuwsbrief en website. Er zijn dus nieuwe mensen nodig. De plezierige vergaderingen vinden meestal in of rond Utrecht plaats. Voor informatie over taakverdeling en tijdsinvestering kunt u zich wenden tot de bestuursleden of mailen naar info@vvhl.nl.

15 jaar Vrienden van het Lied

Dankzij een lid van de afdeling Twente kon het archief van de Vrienden van het Lied aangevuld worden met het programma van de viering van het 15-jarig bestaan. Dit concert vond plaats in Slot Zeist. Deze aantrekkelijke locatie was mooi centraal gelegen voor de diverse regio's van de vereniging. Het programmablad laat een goed samengesteld en afwisselend recital zien met vier coryfeeën uit de Nederlandse liedwereld. » lees verder

Samenwerking Sociëteit Vereeniging

In Haarlem organiseert de Sociëteit Vereeniging kleinschalige concerten in een monumentaal pand aan de Zijlweg 1.
Door samenwerking met De Vrienden van het Lied vinden in 2016 twee liedrecitals plaats in deze sfeervolle ruimte.
Op zondag 3 januari traden Florieke Beelen (mezzosopraan) en Abigail Richards (piano) op en op zondag 13 maart komen Christa Pfeiler (mezzosopraan) en Rudolf Jansen (piano).
» lees verder

column

VvhL - KVK-nr. 40445139