Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

SongCircle

De vier zangers van het vocaal ensemble SongCircle blinken uit in muziek voor gemengd solokwartet, a capella en met piano. SongCircle is een palet met vier sprekende kleuren. Soms vloeien de stemmen in elkaar over, op andere momenten is de kleurstelling fel en contrastrijk. De vier zangers beschikken over ensemblegeest en individualiteit. Het repertoire reikt van Beethoven tot Bernstein, van Rossini tot Röntgen.

Het repertoire verrast. SongCircle neemt geen genoegen met het voor de hand liggende, maar zijn altijd op zoek naar minder bekende werken van grote componisten. Daarnaast krijgen bestaande composities uit klassiek en licht repertoire een nieuw jasje in de arrangementen van bas-bariton Mitchell Sandler.

De vier zangers van SongCircle hebben elk hun sporen verdiend op de podia in binnen- en buitenland. Zij vervolgen afzonderlijk hun solistische carrière, in samenwerking met dirigenten als Ton Koopman, Philippe Herreweghe, Frans Brüggen en Ed Spanjaard. Daarnaast maken zij deel uit van de belangrijkste ensembles van dit moment: Nederlands Kamerkoor, The Amsterdam Baroque Choir, Collegium Vocale Gent en het Groot Omroepkoor.

Het ensemble bestaat uit Vera Lansink (sopraan), Nicoline Bovens (mezzosopraan), Joost van der Linden (tenor) en Mitchell Sandler (bas) en wordt begeleid door Maurice Lammerts van Bueren (piano).

Concerten

Downloads
» persfoto 1
» persfoto 2

 

VvhL - KVK-nr. 40445139