Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Maarten Hillenius

Maarten Hillenius studeerde aan het conservatorium van Amsterdam en voor het UM aan het conservatorium te Utrecht. Van meet af aan specialiseerde hij zich in de begeleiding van zangers. Hiervoor volgde hij cursussen bij onder anderen Noel Lee, Irwin Gage en Rudolf Jansen.


Hij gaf concerten in vele landen en begeleidde liedcursussen in Spanje, Frankrijk, Portugal en Nederland met onder anderen Max van Egmond, Charlotte Margiono, Helmut Lips, Loraine Nubar, Udo Reinemann, Robert Lloyd, Gerda Hartman, Maarten Koningsberger en Teresa Berganza.


Voorts begeleidt hij regelmatig bij het internationaal operacentrum Amsterdam en De Nederlandse Opera, maakte verscheidene cd's en was in ook te zien bij Toneelgroep Amsterdam en Onafhankelijk Toneel Rotterdam. Hij is verbonden als pianist aan de zangafdeling van het Rotterdams Conservatorium.


Concerten

Veluwe

Zaterdag 9 maart 2019, 20.00 uur
Caroline Stam (sopraan) en Maarten Hillenius (piano)
‘The Childrens’ Hour’, met liederen van o.m. Ives, Quilter, Poulenc en Duitstalige romantici, alsmede Childrens’ Corner van Debussy en Schumanns Kinderszenen voor piano solo
Locatie: t.h.v. fam Hutten, Beekstraat 38, 8081 ED Elburg
Aanmelden: bij contactpersoon mw de Kovel via (0341) 253329 of coradekovel@planet.nlMaarten Hillenius

VvhL - KVK-nr. 40445139