Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

Martijn Sanders

Bariton Martijn Sanders studeerde aan het Utrechts Conservatorium bij Henny Yana Diemer en aan de Universität für Musik und darstellende Kunst in Wenen. Ook volgde hij lessen bij onder meer Thomas Hampson en David Wilson-Johnson en was hij lid van operastudio Nederland. Hij heeft diverse operarollen gezongen op internationale festivals. Ook als liedzanger en concertsolist heeft Martijn Sanders een grote reputatie opgebouwd en is hij te horen op de belangrijke podia in binnen- en buitenland. Met het Radiofilharmonisch Orkest onder leiding van Alexander Liebreich zong hij de Don Quichotteliederen van Ravel en Ibert. Met het Limburgs Symfonie Orkest werkte hij samen in Mahlers Lieder eines Fahrenden Gesellen. Onlangs debuteerde Martijn Sanders in Munchen als Vitellius in Herodiade (Massenet) naast onder meer Agnes Baltsa. Tot zijn laatste operaengagementen behoren Schrekers Die Gezeichneten bij De Nederlandse Opera, Le Nozze di Figaro (Figaro) in Tokio en The rape of Lucretia (Junius) bij de Bangkokopera en Hanoi Operahouse.

 

Programma

Van romantiek tot Jugendstil

Samen met de pianist Ernst Munneke brengt Martijn Sanders een programma met liederen van onder anderen Carl Loewe, Richard Strauss, Franz Schreker en Anna Cramer.

Concerten

Eindhoven

Zondag 28 januari 2018, 15.00 uur
Francis van Broekhuizen (sopraan), Martijn Sanders (bariton) en Femke de Graaf (piano)
Duetten en liederen van de Nederlandse componisten Catharina van Rennes, Leon C. Bouman en Richard Hol en van de Duitse componist Eugen Hildach op teksten van Sturm en Eichendorff
Locatie: t.h.v. contactpersoon hr Heemskerk, Röntgenlaan 9, 5691 GK Son
Aanmelden: aldaar via (0499) 471639 of f.heemskerk368@upcmail.nl of mw Heemskerk via annelieke.heemskerk@kpnmail.nl


Martijn Sanders

Website

www.martijnsanders.com

 

<<terug

VvhL - KVK-nr. 40445139