Nieuwe leden comité van aanbeveling

De afgelopen maanden werd ons comité van aanbeveling uitgebreid met: bariton Thomas Oliemans, tenor Christoph Prégardien en auteur Arthur Japin. Wij zijn verheugd dat zij zich aan de vereniging willen verbinden.

 De afgelopen maanden werd ons comité van aanbeveling uitgebreid met:

  • Thomas Oliemans, bariton
  • Christoph Prégardien, tenor
  • Arthur Japin, auteur

Wij zijn verheugd dat zij zich aan de vereniging willen verbinden om, zoals zij ons ook zelf schreven, zich in te zetten voor het lied.

Christoph Prégardien: ‘Ik vind het fantastisch dat de Vrienden van het Lied het liedgenre een warm hart toedragen en zo’n belangrijke en traditierijke vereniging zijn. Ik neem uw uitnodiging om mij toe te voegen aan uw comité van aanbeveling van harte aan. Wellicht ontmoeten wij elkaar wanneer ik in de gelegenheid ben Nederland weer eens te bezoeken.’

Arthur Japin: ‘Ik vind de uitnodiging heel eervol en het zal me een eer zijn mijn naam voor de goede zaak te lenen!’