Wijziging contributie 2025

Tijdens de algemene ledenvergadering op 13 april jongstleden is besloten om de contributie per 1 januari 2025 te verhogen vanwege de stijgende kosten en inflatie. Datzelfde geldt voor de bijdrage die niet-leden betalen wanneer ze een VvhL-recital bezoeken. Het bestuur hoopt op uw begrip voor deze stap, die nodig is om de kwaliteit van onze activiteiten te waarborgen.

We zien u ook in 2025 graag terug als lid van Vrienden van het Lied. Uw lidmaatschap biedt u de kans om te genieten van prachtige recitals door onze eigen musici, met korting deel te nemen aan boeiende masterclasses en mee te doen aan de sfeervolle leden-voor-ledenconcerten. Bovendien ondersteunt u met uw contributie de ontwikkeling van jonge liedzangers en het behoud van muzikaal erfgoed.

In 2025 biedt uw lidmaatschap opnieuw de mogelijkheid om met korting deel te nemen aan onze Dag van het Lied tijdens Internationaal Lied Festival Zeist. Ook profiteert u regelmatig van aantrekkelijke kortingen op liedrecitals in onder meer De Vereeniging Nijmegen, Musis Arnhem en het Muziekgebouw aan ‘t IJ.

Het bestuur kijkt ernaar uit u ook in het komende jaar te verwelkomen als lid van Vrienden van het Lied, hét podium voor liedkunst.

De contributie voor 2025 is:

Enkellid   € 75,00
Dubbellid  € 125,00
Jongeren t/m 30 jaar € 22,50
Voor jongeren ≤ 30 jaar blijft het lidmaatschap in het 1e jaar gratis

Toegang VvhL-recitals:

Gratis voor leden / € 25 voor niet-leden / € 10 voor niet-leden ≤ 30 jaar

Opzeggen voor het nieuwe kalenderjaar kan tot 1 december door het sturen van een mail aan: ledenadministratie@vvhl.nl