Contactpersoon voor de contactpersonen

Onze contactpersonen zijn onmisbaar. Hun inzet en enthousiasme maken het mogelijk dat op zoveel plekken in het land genoten kan worden van liedrecitals. Om hen te ondersteunen is bestuurslid Hanneke Taat sinds kort aangewezen als ‘contactpersoon voor de contactpersonen’. Ze vertelt kort over wat zij voor u kan betekenen.
foto: © Geert van Groot

Contactpersonen zijn ontzettend waardevol en onmisbaar voor de vereniging. Zij zorgen ervoor dat liedduo’s kunnen optreden in de verschillende afdelingen zodat de leden van de vereniging en andere belangstellenden daarvan kunnen genieten op een aantrekkelijke locatie. Het bestuur is de contactpersonen dan ook heel dankbaar voor hun enthousiasme, toewijding en inspanningen.

Tijdens de laatste heidag bleek, dat de contactpersonen graag meer contact zouden willen hebben met het bestuur. Om hieraan tegemoet te komen heeft het bestuur mij benoemd als  ‘contactpersoon voor de contactpersonen’. Met alle plezier wil ik met u meedenken of ondersteuning bieden waar nodig. Op dit moment heb ik al contact met Den Haag, Den Bosch en Zwolle over opvolging en locaties.

Mocht u dus behoefte hebben aan informatie of overleg, dan bent u van harte uitgenodigd contact met mij op te nemen.

Hanneke Taat / h.taat@vvhl.nl / 06 526 18 591