Sinan Vural

Sinan Vural studeerde hij aan het Conservatorium Hogeschool Enschede en is werkzaam als opera- en oratoriumzanger.
Sinan Vural

biografie

Sinan Vural (geboren in Ankara, Turkije) voltooide eerst een universitaire studie informatica. Tijdens deze studie nam hij zanglessen bij Yildiz Tunbul in Ankara. Daarna studeerde hij aan het Conservatorium Hogeschool Enschede bij Anne Haenen en aan de Nieuwe Opera Academie te Amsterdam bij Cora Canne Meijer. Hij is werkzaam als opera- en oratoriumzanger.

programma's

A Sunny Sunday Songrecital : duo programma

Henriette Feith, sopraan
Sinan Vural, bariton
Maurice Lammerts van Bueren, piano


 
Een liedrecital met afwisselend Franse en Amerikaans liederen en duetten. Vrolijk, ontroerend en geestig. Met muziek van onder anderen Arthur Honegger, Francis Poulenc, Ned Rorem, Samuel Barber en William Bolcom. Henriette Feith brengt dit programma samen met bariton Sinan Vural en pianist Maurice Lammerts van Bueren.

Petit Cours de morale: Mélodies et Chansons van Honegger

Claudia Patacca, sopraan
Sinan Vural, bariton
Jean-Baptiste Milon, piano

 

Dit programma is geheel gewijd aan de componist Arthur Honegger. U hoort een grote selectie uit zijn liedoeuvre met o.a. de cyclus Saluste du Bartas, Six Poèmes d’Apollinaire, Mimamaaquim, O temps suspends ton vol en Honegger’s filmmuziek. In dit recital zingt Claudia Patacca samen met Sinan Vural (bariton) en met Jean-Baptiste Milon aan de piano.