word vriend of mecenas

Als Vriend van het Lied geniet u het hele jaar lang van liedrecitals door de beste musici op een locatie dicht bij huis. Of u nu één recital bezoekt of meerdere, u hebt gratis toegang tot allemaal!

alle voordelen op een rij:

vriend worden

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief € 2,50 administratiekosten. Wanneer u ons machtigt om het lidmaatschapsgeld te innen via een automatische incasso worden deze niet in rekening gebracht.

Wordt u pas in de loop van het kalenderjaar vriend? Voor vrienden die zich aanmelden vanaf 1 juli geldt dat zij slechts de helft van de contributie betalen. Wordt u op 15 november of daarna vriend, dan betaalt u pas contributie vanaf het nieuwe kalenderjaar.

aanmelden
U meldt zich eenvoudig aan door het aanmeldformulier in te vullen. Het lidmaatschap wordt zonder wederopzegging telkens stilzwijgend met een jaar verlengd.


betaling
U maakt het uzelf en ons gemakkelijker wanneer u de vereniging een machtiging tot automatisch incasso verleent. U download het formulier hier.

opzeggen
U kunt op elk gewenst moment opzeggen door een mail te sturen aan de ledenadministratie. Opzeggingen die na 1 december van het lopende kalenderjaar worden ontvangen, gelden niet meer voor het daaropvolgende kalenderjaar.

word boezemvriend
Voor het voortbestaan van de vereniging Vrienden van het Lied zijn gulle gevers cruciaal. Met een extra gift geeft u ons net dat steuntje in de rug dat ons meer zekerheid geeft voor de toekomst, zodat we ook de komende generaties nog kunnen genieten van het lied. Word daarom boezemvriend door ons te steunen met een jaarlijkse extra gift van € 40,00 of € 100,00 boven op het lidmaatschapsgeld.

U wordt Boezemvriend door het aanmeldformulier in te vullen. Daarop kunt u aangeven welk bedrag u jaarlijks extra wilt schenken.

Wilt u meer doen? Word dan Mecenas. Hieronder leest u er meer over.

word mecenas

Voor het voortbestaan van de vereniging Vrienden van het Lied zijn gulle gevers cruciaal. Met uw periodieke gift laat u ook de komende generaties genieten van het lied.

Uw gift maakt het mogelijk dat:

ook voor u aantrekkelijk

Periodiek schenken is bovendien fiscaal aantrekkelijk. Als vereniging voldoen wij aan de voorwaarden om periodieke schenkingen voor 100% af te mogen trekken van de inkomstenbelasting.

hoe word ik mecenas

U wordt mecenas wanneer u voor vijf aaneengesloten jaren met ons een overeenkomst afsluit om jaarlijks minimaal € 250,00 te schenken. Wilt u meer weten over de voorwaarden en fiscale mogelijkheden van een mecenaat? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

doneren

In deze spannende tijd hebben we onze vrienden en donateurs harder nodig dan ooit om de aandacht voor het lied levend te houden. Uw (extra) donatie helpt de Vereniging Vrienden van het Lied om recitals te blijven organiseren. Helpt u ons dat te realiseren?

Doneren kan als u vriend bent, maar ook als u (nog) geen lid bent van de Vereniging Vrienden van het Lied.

Deze betaalmogelijkheid niet gebruiken om bijvoorbeeld de toegang voor een concert te betalen of het lidmaatschapsgeld te voldoen.

Eenmalige donaties kunt u niet aftrekken van uw inkomstenbelasting.

[doneren_met_mollie]