Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

Nieuws

Geen concerten tot 1 juni

Door de nieuwe maatregelen in verband met het Corona-virus zijn alle concerten tot 1 juni afgeblazen. Helaas geldt dit ook voor de Dag van het Lied op 9 mei en voor het Internationaal Liedfestival Zeist. Alles was al voorbereid en stond in de startblokken. Hopelijk is een deel hiervan later dit jaar nog te realiseren. Zodra het licht weer op groen gaat, zullen de VvhL-concerten in juni gewoon plaatsvinden. Er staan al zes liedrecitals gepland.

Gouden jubileumconcert in de afdeling Eindhoven

Al vijftig jaar lang is Frits Heemskerk de geweldige gastheer voor de afdeling Eindhoven. Op 8 maart vond het eerste concert van dit jubileumjaar plaats met een nostalgisch programma: een hommage aan de componisten en zangers uit de jeugd van de (over)grootouders van bas-bariton Martijn Sanders. Hij gaf dit concert samen met pianiste Femke de Graaf. » lees verder

VvhL-prijs International Student Lied Duo Competition 2020

Van 12-15 maart vond in het Prins Claus Conservatorium te Groningen het Internationaal Studenten LiedDuo Concours plaats. Het kon nog doorgaan maar in verband met de Corona-crisis helaas zonder publiek. De Vrienden van het Lied-prijs werd uitgereikt aan het duo bestaande uit sopraan Vassia Alati (Griekenland/Nederland) en pianist Yuto Kiguchi (Japan). Zij zullen in april 2021 twee concerten geven voor de VvhL.

Algemene Ledenvergadering 2020 uitgesteld

In verband met het verbod op bijeenkomsten heeft het bestuur moeten besluiten de Algemene Ledenvergadering van 2020 uit te stellen. Die zou gehouden worden op zaterdag 18 april. Het bestuur zal een nieuwe datum vastleggen en die in een volgende Nieuwsbrief meedelen. Net als de recitals kan ook de jaarvergadering pas na 1 juni weer plaatsvinden.

VvhL - KVK-nr. 40445139