Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Nieuws

IVC LiedDuo 2019: kandidaten halve finale

Het 53ste IVC vindt plaats van 20 t/m 24 november in ’s-Hertogenbosch en is dit jaar gewijd aan het lied. De kandidaten, die toegelaten zijn tot de halve finales, zijn inmiddels bekend. Onder hen bevindt zich ook het VvhL-duo bestaande uit Vincent Kusters (bariton) en Charlie Bo Meijering (piano). Het verplichte werk is een lied van Sylvia Maessen: Oh che tranquillo mar. Meer informatie over de deelnemers op www.ivc.nu.

Auditie Vrienden van het Lied 2019

De jaarlijkse auditie van de Vrienden van het Lied vindt plaats op zaterdag 26 oktober in het Utrechts Conservatorium. De inschrijving voor deelnemers is inmiddels gesloten. De duo's presenteren zich tussen 11.00 en 13.00 uur. Hierna volgt de juryuitslag. Ook dit jaar is Annett Andriesen de juryvoorzitter. Luisteraars zijn van harte welkom om deze auditie mee te maken. De toegang is gratis en het programma wordt aan de zaal uitgereikt.

In memoriam Prinses Christina

Vanaf haar jeugd was zingen haar passie en later werd het haar vak. Prinses Christina had een groot hart voor muziek en voor het lied in het bijzonder. Ze was aanwezig bij jubileumvieringen van de Vrienden van het Lied en zat vanaf 1993 in het Comité van Aanbeveling. Het was een grote eer voor de vereniging dat zij 26 jaar deel uitmaakte van dit comité. Ze bracht cd’s uit met kerstliederen, musicalsongs en jazzmuziek. Prinses Christina is 72 jaar geworden.

VvhL - KVK-nr. 40445139