Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Nieuws

Nieuw adres ledenadministratie

Vanaf 1 januari heeft de vereniging Vrienden van het Lied een nieuw adres voor de ledenadministratie. Wilma van der Stappen, die deze administratie verzorgt, verhuist van Utrecht naar Nijmegen. Met ingang van 2018 is het adres:
Berg en Dalseweg 85c, 6522 BC Nijmegen.
Het telefoonnummer (06-33858183) en mailadres (wilmavanderstappen@gmail.com) blijven hetzelfde.

Liedvriend 2017 nr 2

Half november verscheen de tweede Liedvriend van 2017. Op de omslag staan Leonore van Sloten en Arjen Verhage, die een artikel hebben geschreven over het luitlied in de Gouden Eeuw. Sopraan Francine van der Heijden vertelt over haar nieuwe Schubert-cd en de twee nieuwe ereleden zijn geïnterviewd. Met het oog op de Kerstdagen nam Dinant Krouwel een duet van César Franck op tekst van Alphonse Daudet onder de loep. » lees verder

Zangweek met Robbert Muuse en Micha van Weers in Frankrijk

Het bekende duo, bestaande uit bariton Robbert Muuse en pianiste Micha van Weers, geeft samen met theaterdocent Niels van Laar van 21 tot 29 juli een zomercursus bij Chamaret Chantant in Frankrijk. De zangweek heeft de dynamische titel Herrie in de tent, want het thema is Conflict in opera en lied. Aanmelden kan tot 1 februari 2018. Er is plaats voor 8 ervaren zangers en 4 ervaren pianisten, als duo of individueel. Voor meer informatie zie www.chamaretchantant.nl.

VvhL - KVK-nr. 40445139